Nieuws

Wonen in de Nieuwveense landen

Sneak Preview

Hier zijn ze dan! De 5 energiezuinige, gasloze woningen aan het Zetsel in Meppel zijn in de verkoop.

https://www.funda.nl/…/meppel/huis-49329266-zetsel-kavel-13/

Vijf woningen aan de rand van de nieuwbouwwijk "de Nieuwveense Landen" met uitzicht over het groengebied.

De woningen zijn toekomstbestendig, duurzaam en gasloos en worden gebouwd met Kingspan TEK SIP panelen wat zorgt voor optimale isolatie en luchtdichtheid. Daarnaast worden de woningen verwarmt middels een warmtepomp i.s.m. vloerverwarming. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht voor lage energielasten.

 

Wonen in de Nieuwveense Landen
Wonen in de Nieuwveense landen

Sneak Preview

We zijn er al weer een tijdje mee bezig maar vanaf vandaag kunnen we een sneak preview laten zien van ons nieuwe project. Binnenkort zullen de 5 vrijstande woningen aan "Het Zetsel" in de Nieuwveense landen in verkoop gaan.

Vijf prachtige vrijstaande woningen op ruimte kavels (+/- 500m²) aan de rand van de nieuwe wijk "de Nieuwveense landen". De woningen komen in de verkoop bij Oostergetel Makelaardij in Meppel. De link naar de Funda website volgt snel.

Hieronder een kleine sneak preview van de woningen.

 

 

Vrijstaande woning

HET HARDE WERKEN LOONT

Na een klein jaar bedenken, ontwikkelen en promoten is het dan zover. Afgelopen dinsdag hebben de eerste kopers het contract voor de realisatie van hun woning getekend! Allebei bedankt voor de opdracht en jullie vertrouwen. We maken er een mooie bouw van!

Bent u onze volgende opdrachtgever? Kijk snel op op onze site voor onze standaard woningtypes of kom langs met uw eigen (nieuw)bouw of verbouwplannen. Van bedrijfshal tot carport, Bloemen Bouw staat voor u klaar.

 

Vrijstaande woning

ZE ZIJN LIVE!

Zoals beloofd presenteren we vandaag onze twee nieuwe woningtypes: "Statig" en "Landelijk". Beide types vormen een mooie aanvulling op onze basis woning welke we vanaf vandaag als type "Toegankelijk" hebben gedoopt. 

Ook deze woningen bouwen we met het Kingspan TEK bouwelement. Snel, goed en duurzaam bouwen waarbij een optimaal binnenklimaat voor u ontstaat. Natuurlijk is er veel mogelijk, we kunnen de woningen aanpassen aan uw wensen en eisen. We zijn altijd in voor een verkennend gesprek met een goede kop koffie of thee. Maakt u een afspraak met ons?

Zo creëren we opnieuw: "Mooi wonen naar eigen wens"

Klik hieronder om direct naar de download pagina te gaan en download vandaag uw informatiepakket

 

Vrijstaande woning

Sneak Preview

De laatste tijd hebben we zeker niet stil gezeten. Niet in ons alledaagse werk maar ook niet in de nieuwe ontwikkelingen. We zijn er dan ook trots op dat we vanaf aankomende vrijdag twee nieuwe woningtypes kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Achter de schermen wordt nu nog druk gewerkt aan de laatste afbeeldingen, tekeningen en uiteraard financiële zaken maar vanaf aankomende vrijdag zijn hier op onze website, ook van onze nieuwe woningtypes de informatiepakketten te downloaden. Hieronder geven we alvast een voorproefje van de woningen.

Ook presenteren we vanaf vrijdag de woningen op de HuisIdee beurs 2017 in de Meenthe in Steenwijk. De toegang hiervoor is gratis, dus bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe woningen of heeft u andere bouw of verbouwplannen kom dan zeker langs bij onze stand.

Huisidee 2017

Ook het komende jaar wordt in de Meenthe in Steenwijk weer de Huisidee Woonbeurs gehouden. Een leuke kleinschalige beurs om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen voor al uw woon en (ver)bouwen plannen.

Na een geslaagde beurs afgelopen voorjaar, zijn wij ook het komende jaar van de partij en nodige wij u, als (aankomend) klant van Bloemen Bouw graag uit om bij onze stand langs te komen. Komt u 10 of11 maart bij ons langs voor een kop koffie en een goed gesprek?

De beurs is voor iedereen vrij toegankelijk!

Klik hier voor de website van Huisidee 2017

Veilig op weg

We zitten veel op de weg, door het jaar heen maken we veel kilometers. Als weggebruiker hebben we niet alleen een verantwoording voor onszelf maar ook juist een verantwoording richting onze mede weggebruikers. Juist daarom hebben we onlangs een verkeersveiligheids- en slipcursus gevolgt bij het Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid, aangeboden door de provincie Drenthe.

Een geweldige dag waarbij niet alleen de theorie maar ook juist de praktijk is behandeld. Met onze eigen wagenpark.

We gaan dus komend winter ook weer verantwoord op weg!

Totaal Onderhoud

Onlangs hebben we de gevels van de appartementen op de Swaenenborgh in Meppel mogen renoveren. Een mooi voorbeeld van het totaal onderhoud wat wij voor u als opdrachtgever kunnen realiseren.

Ook de gevels van MVO op- en overslag hebben we gereinigd. De foto's van beide projecten vindt u in de onderstaande link.

Niet alleen bouwen maar ook totaal onderhouden van uw woning of vastgoed.

Vragen? Bel ons!

 

 

Foto's Swaenenborgh en MVO

Wist u dat?

Door wijzigingen en aanpassingen bedrijfspanden en woongebouwen veelal niet meer voldoen aan de eisen omtrent brandwerendheid. Soms door simpele zaken als de aanleg van een glasvezelnetwerk waarbij door verschillende brandscheidingen kabels zijn aangebracht. Soms ook door verbouwingen waarbij te weinig aandacht is geweest voor brandveiligheid.

Het is ook mogelijk dat u uw vastgoed een nieuwe bestemming wil geven maar niet voldoet aan de eisen van nu.

Hier kunnen wij u onze services bieden. Zo hebben we onlangs de brandscheidingen in het Jeanscenter in Kampen volledig gecertificeerd brandwerend afgewerkt. Inventariseren, rapporteren en herstellen behoren tot onze mogelijkheden. Uw probleem, onze oplossing.

 

Eetcafe de Kansel

Naast de veel voorkomende onderhoudswerkzaamheden hebben wij ons de laatste jaren ook gespecialiseerd in horeca en retail. Voorbeelden hiervan zijn het onderhoud en het verbouwen van Stadscafe Oasis en het onderhoud van diverse HansAnders winkels en Plus supermarkten in Noord Nederland.

Deze zomer mochten wij ook weer meehelpen aan een prachtige klus is het centrum van het mooie Meppel. Met veel plezier hebben we de bouwkundige werkzaamheden en de bar met automatieken mogen realiseren bij Eetsalon de Kansel. Dat iedereen in Meppel en omstreken zijn buik maar rond mag eten!

Het Facebook bericht met foto's

Bouwzaken Nederland wordt KO-BUS NL

Al sinds jaar en dag is Bloemen Bouw aangesloten bij Bouwzaken Nederland. Bouwzaken Nederland is van oudsher een groep aannemers die vanuit kennisdeling en samenwerking van extra toegevoegde waarde wil zijn voor haar klanten. Met een nationaal dekkend netwerk kan elke klant optimaal bediend worden in zijn of haar vraagstukken omtrent bouwen, ontwikkeling, totaalonderhoud of vastgoedbeheer.

Sinds enige tijd is Bouwzaken Nederland een nieuwe weg ingeslagen. Met de nieuwe visie wordt teruggegaan naar de basis, het optimaal bedienen van de klant door goede en gedegen samenwerking met partners en professionals in de bouw. Maar met een nieuwe visie komt ook een "nieuwe" naam, een naam die ook teruggrijpt naar de basis met een knipoog naar de toekomst. Bouwzaken Nederland gaat vanaf nu verder onder de naam KO-Bus NL.

Voor onze klanten veranderd er niets. Wij blijven onze werkzaamheden uitvoeren zoals u dat van ons gewent bent. Goed, volledig en duurzaam, want; Ontzorgen is ons vak, bouwen is daar slechts een onderdeel van!

Voor al uw vraagstukken omtrent totaalonderhoud, gebouwscans, meerjaren onderhoudsplanningen en callamiteitenservice staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via info@bloemenbouw.nl of op het telefoonnummer 0522-238738.

 

 

Het BouwCollectief

Ontzorgen in optima forma

Samen met de gemeente Meppel zijn wij de mogelijkheden tot het realiseren van een 5-tal woningen in een bouwcollectief aan het verkennen. Een bouwcollectief heeft voor de deelnemers als voordeel dat zij in nauwe samenwerking met professionele partners hun droomwoning tegen een betaalbare prijs kunnen realiseren.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste aspirant deelnemers welke samen met ons het avontuur aan willen gaan om te komen tot de droomwoning die u wenst. Ook op deze manier geven wij vorm aan onze kerntaak; Ontzorgen.

Een voorbeeld van uw nieuwe woning kunt u vinden door op onderstaande link te klikken. Voor eventuele inlichtingen kunt u contact met ons opnemen via het mailadres info@bloemenbouw.nl of via het centrale nummer 0522-238738.

 

Uw nieuwe woning?

Meko 74

1 april 2016 - Sinds kort sponsort Bloemen Bouw Meko 74.

Meko 74 is sinds 1974 de MEppeler KOrfbalvereniging. Meko heeft net als Bloemen Bouw teamplay hoog in het vaandel staan. We wensen alle teams van Meko ook dit seizoen weer veel sportiviteit en succes toe.

 

HuisIdee 2016

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart heeft in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de tweede editie van HuisIdee Steenwijkerland plaatsgevonden. Deze beurs over wonen, (ver)bouwen, duurzaamheid, interieur et cetera biedt de bezoekers de mogelijkheid om in een ongedwongen setting kennis te maken met diverse ondernemers en laat mensen inspiratie opdoen voor hun eigen "HuisIdee".

Ook Bloemen Bouw was aanwezig met het woningconcept "Wonen zoals u wilt". Dit concept sluit aan bij de verscherpte regelgeving omtrent energiezuinig en luchtdicht bouwen. 

We hebben tijdens de beursdagen veel nieuwe mensen maar ook oude bekende gesproken. Klanten kunnen voorzien van advies of gewoon een praatje gemaakt. Al met al twee prima dagen.

Mocht u vragen hebben over ons woningbouwconcept of wilt u door ons ontzorgt worden op het gebied van ontwikkeling, bouwen, renovatie en onderhoud dan kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer (0522 238 738) of per mail (info@bloemenbouw.nl).

BouWoon 2016

Vrijdag 11 maart heeft bij Concordia Meppel de BouWoon beurs plaatsgevonden. BouWoon is een consortium welke ontstaan is door intensieve en oprechte samenwerking in de bouwkolom.

Ook Bloemen Bouw was op de beurs aanwezig met o.a. het woningconcept "Wonen zoals u wilt". Dit concept sluit aan bij de verscherpte regelgeving omtrent energiezuinig en luchtdicht bouwen. 

Ook hier hebben wij veel nieuwe mensen mogen spreken en waar nodig kunnen voorzien van advies. Een ongedwongen avond welke door zowel ons, de consortium deelnemers en belangrijker de bezoekers als positief ervaren is. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mocht u vragen hebben over ons woningbouwconcept of wilt u door ons ontzorgt worden op het gebied van ontwikkeling, bouwen, renovatie en onderhoud dan kunt u contact met ons opnemen via het algemene telefoonnummer (0522 238 738) of per mail (info@bloemenbouw.nl). 

Website BouWoon