De vrijstaande woning naar uw smaak

Mooi wonen naar eigen wens

Eindelijk heeft u dat kavel waar u van droomde, nu nog de woning die daar bij past. Bij Bloemen Bouw bieden wij u een woning waarin wij samen met u tot in detail uw wens kunnen uitwerken. Als basis hebben wij hiervoor onze 3 verschillende woningen welke geheel naar uw smaak kan worden aangepast en ingericht. Wij kunnen zelfs een verlichtingsplan of een interieuradvies voor u  laten maken.

De woning wordt opgebouwd uit constructieve geïsoleerde elementen (zgn. Kingspan TEK elementen) welke een zeer hoge isolatiewaarde realiseren. Dit gecombineerd met een hoge vloer- en dakisolatie zorgt dat de woning gemakkelijk CO2 neutraal uitgevoerd kan worden.
Door de geprefabriceerde onderdelen kan uw woning in zeer korte tijd gebouwd worden met minder risico op bouwfouten. Wat voor u een grote woning voor een relatief lage investering betekend.

Al onze woningtypes zijn ruim opgezet en hebben een hoge isolatiewaarde. Hierdoor is het onder andere mogelijk om een energieneutrale woning te bouwen. Niet alleen een lage investering maar ook lage energielasten.

Meer informatie over de woningen en het bouwsysteem kunt u vinden in het menu aan de rechterkant van deze pagina. Wilt u een informatiepakket inclusief richtprijs van de woningen downloaden klik dan hieronder.

Offerte aanvraag Bloemen bouw

Bloemen Bouw Biedt:

  • Alle voorkomende bouwwerkzaamheden
  • 125 jaar ervaring
  • Goed opgeleide vakmensen
  • Altijd dezelfde contactpersoon
  • Duurzaam bouwen
  • Transparante offerte

Bloemen Bouw ontzorgt u!

Bouwbedrijf Bloemen Bouw Meppel Facebook